Konteók

Konteó

 

NÉPSZÁMLÁLÁS-KONTEÓK

 

Alapinfók röviden:

-Október 31-én történik

-Két típusú kérdőív: lakás kérdőív; személyi kérdőív, mindkettőből egyet-egyet kell kitölteni

-a kitöltés – a hivatalos verzió szerint – anonim

Lássunk pár kérdést, amik ezzel kapcsolatban merültek fel:

 1. Odafigyelt-e bárki, hogy egy bizonyos párt, kisebbség vagy világnézet képviselői ne kerülhessenek túlsúlyba a kérdezőbiztosok között? A kérdőbiztosok ugyanis először haza viszik a kérdőiveket és mivel ezeket nem kell aláírni, bármikor átírhatják, átjavíthatják.
 1. Online adatlapon miért nem lehet tetszőleges nemzetiséget és nyelvet választani, míg a papíron lehet? Hol marad az egyenlőség elve?
 2. A személyi kérdőív több kérdésénél (például a fogyatékosságokkal kapcsolatosnál) legfeljebb három opció adható meg. Mi van mondjuk azzal az embertársunkkal, aki – teszem azt – vak, beszédhibás, mozgássérült ÉS súlyos belszervi fogyatékos?
 3. Kinek mi köze van ahhoz, hogy a múltban éltem-e, dolgoztam-e külföldön, mikor költöztem haza és van-e ott még mindig lakcímem? Csak nem az APEH jogutódja érdeklődik a külföldi munkavállalásból esetleg szerzett, de idehaza be nem vallott jövedelem utáni adó felől?
 4. A kérdőív arra is ragyogóan alkalmas, hogy a lakásukat jövedelemadó befizetése nélkül (svarcban) bérbeadók lebukjanak.

És a legérdekesebb kérdés (szerintem): ha a népszámlálás valóban anonim, akkor honnan fogják tudni, hogy pont engem kell megbüntetni, ha nem küldöm be az adatlapot?

 

 

 

 

HOLDRASZÁLLÁS-KONTEÓK

 

1969 július 20-án Neil Alden Armstrong amerikai űrhajós csizmás lábával megérintette a hold felszínét és tőle ered az azóta ezerszer említett mondat: “Kis lépés az embernek, hatalmas ugrás az emberiségnek”

 

Alap dolgok és kérdesek amik felmerülnek ezzel a témával kapcsolatosan:

 

 1. Az állítólagosan hold felszínén készült fotók egyikén sem láthatóak csillagok
 2. A felvételeken miért látszik lobogni az amerikai zászló, amikor a Holdon nincs levegő, tehát semmiféle szél és légmozgás nem képzelhető el [KÉP];
 3. Az űrkomp fúvókái holdratérésnél hogyhogy nem alakítottak ki mélyedést a talajon?
 4. A Holdon az egyedüli fényforrás a Nap; akkor miért látszanak olyan árnyékok, amelyek nem párhuzamosak?
 5. Egyes képeken a kamera “célkeresztjei” közül több a fényképezett tárgyak mögöttinek látszik – amire nincs logikus magyarázat, ha ezek valódi fotók;
 6. Némelyik csillagász esküszik arra, hogy a hatvanas években nem létezett olyan anyagú szkafander amely az űrhajósokat megvédte volna az instant megfővéstől abban a pillanatban, amikor a Hold (légkör nélküli) felületén rájuk süt a Nap, de a Földet körülvevő Van Allen övezet sugárzása már jóval azelőtt legyilkolta volna őket, mielőtt kiértek volna a világűrbe.

 

Az összeesküvéselméletes forgatókönyv szerint az USA nem engedhette (volna) meg magának, hogy a hatvanas évtizedben ne küldjön embert a Holdra, mert az oroszok aztán olyan vérszemet kaptak (volna), hogy abból semmi jó ki nem sült (volna).

 

Vannak tisztázatlan momentumok az Apollo 11 körül:

 • Az első holdséta felvételei eltűntek, a publikum kénytelen megelégedni az utólag feljavított kópiákkal
 • Hiányoznak olyan adathordozók, amelyeken a holdraszállás telemetrikus részletei voltak
 • a Holdon hagyott dolgokról utólag egyetlen felvétel sem készült, pedig egy időben nagyon nagy volt ott a forgalom

 

 

 

 

JIM MORRISON HALÁLA

 

Jim Morrison 1943 december 8-án született Melbourneben. A népszerű amerikai ‘The Doors’ rockzenekar vezető énekes és dalszövegírója volt. [KÉP]

Pamelaval Párizsi tartózkodásukon halt meg, viszont pontosan nem lehet tudni, hogy mi is történt Beautreillis utca 17. szám alatti, harmadik emeleti lakásban.

 

Konteók

Nem is halt meg

 

A látszat ellenére Jim nagyon nehezen viselte ezt a népszerű, “félisten-szerepet”. Karrierje elején természetesen jónak tűnt, hogy minden este más nővel (nőkkel) bújt ágyba, de egy idő után elege lett belőle.

Jim tehát felszívódott és állnével élt Párizsban mindaddig különböző betegségek és kábítószerfüggőség miatt meg nem halt.

 

Pamela gyilkolta meg

 

Párizsban Pamela döbbenetesen értesül, hogy Jim új életet akar kezdeni nélküle Európában kábszer, alkohol, zene és rivaldafény nélkül. Pamela elég nehezen fogadja a hírt. Leitatta, mikor hazaértek Jimen elég feltűnően mutatkoznak be a túladagolás jelei, Pamela meg úgy tesz mint ha mélyen aludna és csak akkor hívja be a barátait, amikor Jim már nem él.

 

Öngyilkos lett

 

A párizsi kiruccanás Jimnek sok negatív élményt is okozott. Rádöbben a saját mulandóságára és emellé tényleg elővették a mindenféle nyavaják: Asztma, megromlott a kapcsolata a banda tagjaival és Pamelával is egyre többet veszekedett.

Jimnek 1971 nyarán betelt a pohár, a kocsmából hazatérve megvárja míg Pamela kiüti magát és ő meg direkt túladagolja magát.

 

 

 

Robbantás a Nagykörúton

Robbanás történt 2016. 9. hó 26-án, szombat este a Nagykörúton, pontosabban a Király Utcánál. Két rendőr megsérült, a történtekről továbbra sem tudni semmit.

Egyértelműen két fő elképzelés fut egymás mellett:

-> a politikai

– kormány (szavazatmaximalizálás);  

– az ellenzék (itt csak a ballib oldalra kell gondolni, mert a Jobbik támogatja a nemeket, de robbantani biztos nem fog a Fidesz érdekében);

– valaki fejében felmerült az orosz szál (szerintem ezzel az erővel akár CIA vagy MOSZAD is lehetett);

– nem tudom politikai szálhoz köthető-e, de a Rogán-Vizoviczki-rendőrség-mittoménmégki dolgot is bele tudom képzelni, ha nagyon akarom, de ez már a politika és az alvilág összefonódásáról szólna, én meg ilyet még csak nem is gondolok…

 

-> abszolút politikafüggetlen

– úgy általában a rendőrség ellenében elkövetett akció;

– valamilyen maffiaügy;

– személyes ügy – melynek címzettje lehetett akár a két rendőr valamelyike, de akár valaki más is;

– teljesen véletlenül robbant ott a cucc, ahol más személy, vagy más helyszínre vitték volna a tűzijátékot, csak kémiából mindig megbukott a tettes;

– a házban akartak üzenni valakinek, a két rendőr meg csak így járt.

 

(Link: http://konteo.blogrepublik.eu/2016/09/25/villamkonteo-robbantas-a-nagykoruton/ )

 

 

 

 

Lesz-e háború Ukrajnában?

A felsőház rendkívüli ülésén szemrebbenés nélkül megszavazták, hogy a dicsőséges Vörös Hadsereg utódai mostantól fogva bármikor átlépjék az orosz-ukrán határt.

Tényleg az EU küldte az utcára a kormányellenes tüntetőket, vagy a Kreml legendás machinátorainak keze nyoma fedezhető fel az elmúlt három hónap tömegdemonstrációinak hátterében?
Magyarország nyerni vagy veszíteni fog az esetleges háborún?
Tényleg felmerült egyes magyar csúcsvezetői fejekben Kárpátalja annektálásának* lehetősége?

 

Hatásvadász lépés volt csupán a putyini engedélykérés, vagy a háború előszobája?

 

*hozzácsatolás, bekebelezés

 

(Link: http://konteo.blogrepublik.eu/2014/03/01/esz-e-haboru-ukrajnaban/ )

 

 

 

A budapesti bankrobbantás

 1. január 13-án 04 óra 18 perckor egy csopperes motoros megállt a budapesti Lehel utcai CIB-bankfiók előtt, elküldte az ott héderelő hajléktalanokat, letett egy csomagot a bankfiók elé, majd felpattant a mocijára és elporzott. Röviddel ezután robbanás ébresztette az angyalföldi lakosokat; a pénzintézet ajtaja és ablakai betörtek, s a helyszínen készült későbbi képek alapján a falak is megrongálódtak. [KÉP]

 

Több lehetséges konteó közül, néhány:

– Devizahiteles, akinek elege lett abból, hogy senki (sem a bankok, sem az állam, sem a Kúria, sem a Jóisten) nem fog végre igazságot tenni; Kásler Árpád és a Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezete számíthat egy-két látogatásra, esetleg idézésre.

 

– A mostani baloldali ellenzék volt, mert a választások előtt három hónappal minden bizonytalanság, minden állampolgári félelem az aktuális kormány elleni voksra ösztönzi az embereket.

 

– A Jobbik volt, mert a két nagy politikai oldallal úgyse tudja felvenni a küzdelmet, viszont minden ideges, a kemény kéz és a radikális megoldások után kiáltó polgárban a saját potenciális választóját látja.

 

( Link: http://konteo.blogrepublik.eu/2014/01/13/vk-24-0-a-budapesti-bankrobbantas/ )

Az e-cigaretta

Az e-cigaretta [KÉP] ellehetetlenítése (hogy azt ne mondjam: betiltása) olyan lépés, amely mögött nem túl nehéz felfedezni a konspiráció sejtelmes árnyékát, s ehhez nem is kell konteósnak lenni.

 

Kinek állt érdekében az e-cigi betiltása?

 

– dohánylobbi

Aki leteszi az átlagos cigarettát, és áttér az elektromos cigi világába, nyilvánvalóan nem pénzeli tovább a nagyobb cigarettás cégeket. Ez okból több nagyobb márka is előjött már a nikotinpatron gyártásával, eladásával, de a nagyobb bevétel még mindig a dohánylevelekben van.

 

– gyógyszeripar

Aki belecsöppen az e-cigi világába, és függőjévé válik, sokkal inkább veszi a nikotinpatronokat mint a cigaretta ellen való tapaszokat, gyógyszereket. Röviden és tömören, az elektromos cigaretta csökkenti a gyógyszeresek bevételét.

 

– nemzeti trafikosok

 

( Link: http://konteo.blogrepublik.eu/2013/06/27/az-e-cigaretta/ )

 

 

 

 

Londoni zavargások

Egy színesbőrű, huszonéves bűnöző (Mark Duggan) rendőri intézkedés közbeni agyonlövését követően London – és más angilai nagyvárosok – egyes (főként afrikai és ázsiai bevándorlók által lakott) kerületei formálisan lángra lobbantak.

A történtek okait, sok elmélettel támasztották alá:

 

– Faji alapú, fehérellenes összeesküvés volt

– A szélsőjobb összeesküvése

– A brit rendvédelmisek szervezték

– Az Olimpia árnyéka

 

( Link: http://konteo.blogrepublik.eu/2011/08/13/villamkonteo-6-0-a-londoni-zavargasok/ )

 

9/11

[KÉP]

Amerikából szervezték meg.

Az USA-tól nem teljességgel idegen, hogy titkosszolgálati vagy katonai művelet keretein belül úgy intézzék a dolgokat, mintha ők csak visszaütnének, pedig az egész hátterében ők maguk állnak .

Az amerikai kormány iszlámellenes indulatokat akart kiváltani az amerikai állampolgárokból azzal, hogy megszervezi pár közel-keleti szerencsétlennek a kiképzését, és a saját országuk ellen irányítják őket. Ésszerű lenne, hiszen Amerikának a mai napig rengetek arab országgal van problémája, ez a terrorcselekmény pedig rendkívül jó indok lehet arra hogy támadást intézzenek a Közel-Keletre.

A World Trade Center a repülőgépek becsapódásától, és a kerozintól nem robbant volna fel/dőlt volna össze, ezt később több tűzszerész és mérnök is megerősítette, a CIA pokolgépeket és bombákat telepített az épületbe, hogy azok a becsapódáskor felrobbanjanak.

Továbbá az is logikátlan, hogy a terroristák célpontul a WTC-t válasszák, mikor alkalmuk van felrobbantani akár a fehérházat is.

 

Az oroszok voltak.

Tulajdonképpen ismételni lehetne az indokokat, és a motivációkat. Oroszország két legyet ütött egycsapásra: Egyrészt megszabadulhatott a határai mellett fekvő szélsőséges iszlám-rendszertől, másrészt letesztelte az amerikai reakcióképességet, közvetetten elköltetett Washingtonnal több százmilliárd dollárt, mindeközben csendes szövetségesként tetszeleghetett, mikor is hírszerzési információ cseréjét ajánlotta fel Pentagonnak és Langleynek.

 

Izrael állt mögötte.

Az események után, vélhetően a Közel-Keletről indulhatott útjára az a hír, miszerint a zsidó állam, és annak hírszerző szervezete a Moszad áll. Hamid Gul, a pakisztáni titkosszolgálat egykori vezérőrnagya szerint a Newsweek-nek ezt nyilatkozta: Az egész hátterében a Moszad és ennek amerikai csatlósai állnak. Hiszen nézzük csak meg: kinek használt ez az egész?”. S ha ez nem lenne elég, még hozzáteszi: „Az izraeliek látni sem akarnak egy olyan washingtoni vezetést, amely nem az ő érdekeik zsoldjában áll, márpedig Bush elnök nem volt hajlandó Amerika érdekeit Izrael érdekei mögé helyezni!” Ezt alátámasztja hogy Jeruzsálemből előre figyelmeztették a WTC és a Pentagon környékén dolgozó zsidókat, hogy a kritikus napon ne menjenek be munkahelyeikre. Egy kairói akadémikus amerikai tőzsdei adatokat sorakoztatott fel, melyek szerint a zsidó üzletemberek szeptember első hetében eladták azon értékpapírjaikat, melyek bármely USA-béli légitársasághoz tartoznak.

 

forrás: http://konteo.blogrepublik.eu/2011/03/30/kilenctizenegy/

 

 

 

Bermuda háromszög:

Ufó-magyarázat:

Az idegenek felügyelik mindennapjaink, technikai és biológiai fejlődésünk. Olyan hajóknak (és repülőknek) kell nyom nélkül eltűnniük, amelyek legénysége vagy észlelt valamit, vagy pedig valamilyen okból simán felkeltették az idegenekChemtrail(chemical trail azaz vegyi csík):

A chemtrail-repülőgépek titokban mérgező vegyi anyagokat permeteznek, melyek megmérgezik és butítják a lakosságot. Az időjárás-befolyásolást és a pszichológiamanipulációt is célként említhető. Ezeket az anyagokat nem csak katonai, de sima polgári utasszállító gépek is permetezik a lakosságra. A permetezés mögött az ún. Új Világrend áll, amely egy háttérből irányító szűk elit, akik a lakosságot egy “kezelhető” számra kívánják lecsökkenteni, hogy azok felett rabszolgatartóként tudjanak uralkodni. Azok, akik a permetezést megrendelik és végzik, valamint az ő hozzátartozóik és családtagjaik védőoltást kapnak a chemtrail ellen.

forrás: Wikipédia

               Repülőgépek által húzott kondenzcsíkok, melyek egy pentagramot formálnak meg.

fotó:  https://www.metabunk.org/contrail-pentagram-and-other-signs-in-the-sky.t3659/

érdeklődését. Esetleg véletlenül belekerültek egy olyan örvénybe, amely kapuként szolgált a bázishoz; márpedig ez földi járművek számára csak egyirányú közlekedést tesz lehetővé.

Atlantisz:

Saját őseink vagy rokonaink maradványai és teljes civilizációja lapulnak a víz alatt. Kimeríthetetlen energiaforrásokkal rendelkeznek, amelyek a mai napig sugároznak. Ez a sugárzás bolondítja meg a repülők műszereit és az emberi agyat egyaránt, ez okozhatja azt hogy eltűnnek a repülők, vízbe süllyednek
Csevegés vége

Időörvény:

A Bermuda-háromszög legérdekesebb tulajdonsága hogy bizonyos időjárási feltételek beteljesedéseképp időkapu nyílik, amely hol a múltba, hol jövőbe, de olykor csak egy párhuzamos jelenbe repíti a gépet, vagy csak a személyzetet. Meglehet ugyanakkor hogy egy sima féregjárat, amely rövidebb utat biztosít az Univerzum két, egymástól nagyon távoli pontja között.

 

forrás: http://konteo.blogrepublik.eu

 

 

 

 

Templomosok

 

A történelem egyik legtitokzatosabb és legrégebbi társasága a templomosok rendje. Hatalmuk a szentföldön indult virágzásnak de végül szinte egész Európára és a Közel-kelet egy részére is kiterjedt.Azonban gazdagságukat sokan irigyelték és végül ez okozta bukásukat az 1300-as évek elején.Á számos legenda szól arról hogy néhány rendtag sikeresen elmenekült, sőt egynéhány legendás kincset is sikerült megmenteni.A renddel kapcsolatba hozható misztikus tárgyak közé sorolható a Szent Grál, a Frigyláda, Salamon király kincsei, Krisztus végrendelete és egyéb ereklyéi.

http://konteo.blogrepublik.eu/2011/02/17/a-templomosok/

 

 

 

 

Illuminátusok

 

A történelem során több csoport is létezett ezen vagy ehhez hasonló néven, de a legismertebb mindenképpen az 1776-ban Bajorországból indult, Johann Adam Weishaupt által alapított társaság.A csoport minden téren rohamosan növekedett egészen 1784-ig, ekkor Károly Tivadar(bajor választófejedelem) törvényen kívül helyezte a mozgalmat és száműzte Weishauptot.A másik nagy csapás, hogy 1789-ben őrizetbe veszik Giuseppe Balsamo-t,aki jegyzőkönyvbe mondja, hogy a szervezet fő céljai a Bourbon-ház trónfosztása és a katolikus egyház megszüntetése.Ezek után szinte minden jelentős történelmi esemény mögött(francia forradalom,USA megalakulás, bolsevik forradalom) az illuminátusokat látták.Jelentős személyek akik az illuminátusokat okolták,gyanusították: Nesta Helen Webster(brit történesz),Milton William Cooper(rádiós műsorvezető) és John Coleman(aki állítása szerint az MI6-nek is dolgozott).

http://konteo.blogrepublik.eu/2011/02/28/az-illuminatusok-tarsasaga/

Vérvád-konspiráció

 

A különböző vallási rituáléknak köszönhetően ez az egyik legősibb konteó.Először a Római Birodalomban frissen megalakult keresztényeket illeték ezzela a váddal, akik Jézus ,,húsát és vérét” fogyasztják.A legerősebb,mai napig kitartó vád a zsidókat érte, az i.e. első században, egy Aipón nevű görög filozófustól.Ettől az eseménytől elkezdve Európában rendszeresen a zsidókat vádolták meg csonkításos gyerekgyilkoságokkal.A Közel-keletre 1840-ben érkezett meg a vérvád és rögtön remek ,,fegyver” vált belőle a zsidók ellen.

http://konteo.blogrepublik.eu/2011/03/03/a-vervad-konspiracio/

 

 

 

 

Népek Temploma

James Warren Jones 1954-ben alapította meg,az első körben Közösség Egységének Egyházának nevezett, vallását.A Biblia gyalázásával és a kommunizmussal való szimpatizálással egyre szorongatottabb helyzetbe kerül az USA-ban.1975-ben Guayana-ba látogat és a fővárostól 150 km-re vásárol egy birtokot, ahova később 1000 híve követi.1978. novemberében egy amerikai delegáció érkezik a birtokra ahol a látogatás mészárlásba torkollik és a küldöttség nagy része életét veszti.Ezután Jones arra kényszeríti híveit, hogy ciánnal feldúsított italt igyanak.Az eset összesen 913 áldozatot követel.Sokak szerint Jonest mások irányították, egyesek szerint a CIA, mások szerint a nácik, de van aki a kommunistákra, a zsidókra vagy éppen az amerikai nagypolitikára gondol.

http://konteo.blogrepublik.eu/2011/02/08/a-nepek-temploma-rejtely/

Advertisements